Kesan penggunaan alatan elektrik yang berkecekapan tinggi terhadap pencemaran alam sekitar - 408922 Shahrul Nizam Musa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001