Isu kecekapan kuasa bagi peralatan elektrik untuk penghawa dingin dan peti sejuk - 377886 Shah Rizal Shaffiee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002