Kajian pencemaran gas dari penjanaan elektrik terhadap penggunaan peralatan elektrik di Malaysia - 375003 Sariati Talib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002