Mengkaji kesan taburan medan dalam keadaan tercemar bagi penebatan gas termampat pemutus litar voltan tinggi - 278400 Wan Abdul Hakim Wan Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002