Kesan kalsium hidroksida dan air dalam hidrolisis beralkali bagi sistem lumpur dasar ester - 268314 Chan, Kitty Sze Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002