Kesan kepekatan polimer, agen terikat-silang dan suhu terhadap masa pembentukan gel - 308033 Goh, Meng Seng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002