Prosiding Seminar Undang-Undang Keluarga Islam, 15 Oktober 2002, Universiti Teknologi Malaysia - Seminar Undang-Undang Keluarga Islam (2002 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai); Universiti Teknologi Malaysia. Masjid Sultan Ismail; Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Jabatan Agama Islam Johor; Universiti Teknologi Malaysia. Badan Kebajikan Islam Kakitangan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
35