Kesan kewangan Perjanjian Perkongsian Pengeluaran (PPP) Malaysia dan Indonesia dalam industri petroleum : satu kajian perbandingan - 288950 Efendy Zainol Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002