Pengesanan deformasi bangunan tinggi dengan kaedah ukur aras jitu : kajian kes : Bangunan Komtar, Pulau Pinang - 384512 Wan Abdul Aziz Wan Mohd. Akib; Othman Zainon, 1973-; Malaysian Science and Technology Congress (MSTC) (2001 : Melaka) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
09