Satu tinjauan sosio-ekonomi penghuni-pneghuni rumah pangsa Bukit Kerinci : satu kajian kes - 252838 Ayob Jantan (Bangi : UKM, 1977)
Kertas projek bagi memenuhi salah satu syarat untuk mendapat Ijazah Sarjana Muda Sastera (Ekonomi)