The design of good acoustics quality classroom for 60 students - Norazimah Mat Zain; Mohammad Ngasri Dimon, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008