Hubungan kebajikan dengan kecenderungan untuk berhenti kerja di kalangan pekerja bawahan kilang getah Mardec berhad,Gerisek,Muar,Johor - 236927 Anas Abd. Kadir; Nurulkamar Ungku Ahmad, supervisor (1996)
Thesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996