Fracture toughness of welded steels - 405337 Mohd. Haffis Abd. Razak; Mohd. Nasir Tamin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007