Kiosk maklumat sistem semester FSKSM, UTM - 358288 Ahmad Safuan Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002