Kajian ke atas kemungkinan membina rumah deret struktur konkrit dua tingkat di bawah $20,000; Kajian tentang perlaksanaan projek segera sekolah-sekolah di seluruh negara; Pengurusan kontrak pembinaan pelantar gas luar pantai; Tuntutan pemborong terhadap jentera-jentera terbiat di tapak binaan; Kajian empirikal ke atas penggunaan tanah untuk rancangan perumahan; Kajian pengurusan kontrak pelabuhan Kuantan, Pahang; Kemudahan rekreasi di dalam bangunan tinggi [mikrofilem] - Azlee Abdullah; Che Zaharah Che Haron; Hasnan Abdullah; Mahzan Mahbob; M. A. Zaaba Yusof; Mohd. Mazlan Che Mat; Mior Mujin Nazari (Sekudai : UTM, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986