Shock simulation on wheel tire rim - 405005 Muhamad Faizal Muhamad Fauzi; Mohd. Yunus Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007