Ucapan Yang Berbahagia Dr Muhd Ridzuan bin Haji Mohd Salleh, Naib Canselor, Universiti Teknologi Malaysia di upacara menandatangani memorandum persefahaman di antara Kementerian Pertahanan Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia - Muhammad Ridzuan Mohd. Salleh, Datuk Prof. Dr. (Sekudai : UTM, 1990)
44