Keselamatan di tapak binaan : keselamatan dalam penggunaan jentera - 405122 Aidil Johan Sarkam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan)) - Fakulti Kejuruteraan Awam,Universiti Teknologi Malaysia, 2003