Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan /
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002
Main Author: | |
---|---|
Format: | |
Language: | may |
Published: |
Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
2002
|
Subjects: |
_version_ | 1796692799956975616 |
---|---|
author | 372352 Erma Nuriati Adnan |
author_facet | 372352 Erma Nuriati Adnan |
author_sort | 372352 Erma Nuriati Adnan |
collection | OCEAN |
description | Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002 |
first_indexed | 2024-03-05T00:13:59Z |
format | |
id | KOHA-OAI-TEST:234814 |
institution | Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN |
language | may |
last_indexed | 2024-03-05T00:13:59Z |
publishDate | 2002 |
publisher | Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, |
record_format | dspace |
spelling | KOHA-OAI-TEST:2348142020-12-19T17:07:06ZSistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / 372352 Erma Nuriati Adnan Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002mayKertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002Mikrofilem negatif : MFL 12078 raPRZSLDietArtificial intelligence |
spellingShingle | Diet Artificial intelligence 372352 Erma Nuriati Adnan Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title | Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title_full | Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title_fullStr | Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title_full_unstemmed | Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title_short | Sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan / |
title_sort | sistem khidmat nasihat pemakanan berasaskan pendekatan kepintaran buatan |
topic | Diet Artificial intelligence |
work_keys_str_mv | AT 372352ermanuriatiadnan sistemkhidmatnasihatpemakananberasaskanpendekatankepintaranbuatan |