Sistem kawalan kualiti pemprosesan dadeh di KoMARDI - 358314 Hairil Ariff Hamran (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002