Sistem E-pembelajaran sains tahun lima sekolah kebangsaan (E-learning) - 362329 Nornaimah Wahab @ Abdul Wahab (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002