Sistem penempahan katering oleh ahli Vacation Supreclub di Duta Vista Executive Suite berasaskan web - 362990 Norhidawati Abdul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002