Sistem kawalan inventori berasaskan web di Pasar Mini Eddin - 363312 Norwini Zaidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002