Permainan pembelajaran 3 dimensi (Bahasa Melayu) bagi kanak-kanak pra-sekolah - Rashidah Mokhtar, 1980- 364751 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002