Lapuran mengenai Rang undang-undang membaharui undang-undang perkahwinan dan penceraian dan Lapuran Suruhanjaya Diraja mengenai undang-undang perkahwinan dan penceraian orang-orang bukan Islam - Malaysia. Parlimen. Jawatankuasa Pilihan Bersama (Kuala Lumpur : Jabatan Percetakan Negara, 1974)
32