Kajian dan analisa sistem penyulitan imej digital JPEG menggunakan algoritma TEA - 365854 Zaridah Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002