Aplikasi komunikasi suara berkumpulan melalui rangkaian - 357940 Mohd. Khairill Azhar Abdul Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002