Sistem maklumat guaman syarie : Zaidi Zain & Associates berasaskan web - Mohd. Zuhan Mohd. Zain @ Zakaria, 1979- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002