Keprihatinan penyelia mengikut persepsi pekerja pengeluaran di EDA industries sdn.bhd. Parit Sulong,Batu Pahat,Johor. - 244832 Mohd. Razib Arpan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Thesis (Sarjana Pengurusan Teknologi)-Universiti Teknologi Malaysia, 1997