Rekabentuk pengkalan data konseptual sistem penilaian dan pencukaian - 305938 Mohamad Nazli Bahari (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
Projek Sarjana Muda ini menumpukan kepada rekabentuk pengkalan data secarakonseptual iaitu salah satu peringkat dipermulakan proses mengimplementasisesuatu sistem maklumat berkomputer. Penulisan dan perbincangan merangkumi segala aspek tentang rekabentuk konseptual. Penulisan ini juga memperlihatkan hasil rekabentuk konseptual bagi kes Bahagian Penilaian dan Cukai Harta(taksiran) dalam Majlis Daerah Kluang Utara. Akhirnya ujian akan dijalankan terhadap hasil rekabentuk konseptual yang diperolehi didalam perisianDBASEIV untuk memastikan sejauhmana keberkesanan hasil rekabentuk tersebutkepada organisasi berkenaan.