Perangkaan enrolmen pelajar mengikut program pengajian semester dua sesi akademik 2002/2003 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pendaftar (Pengurusan Akademik). Unit Kemasukan dan Rekod (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
44