Pengurusan dan mekanisma pemindahan bahan batu di negeri Perak Darul Ridzuan - 417936 Ishak Md Napis; Megat Mohamed Ghazali Megat Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009