Tahap pemasangan lampu depan kenderaan ketika senja di persimpangan tidak berlampu isyarat - 393518 Mazrita Abdul Hameed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002