Pengkelasan bahan keras untuk tujuan pengorekan : satu kajian di makmal - 417887 Kek, Wan Long (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002