Pengurusan dan pemerhatian data kualiti air - 394182 Zanhuri Nizam Daman Huri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002