Kajian perbandingan analisis dan rekabentuk papak rata dengan menggunakan kaedah kerangka setara dan kaedah dipermudahkan - 395078 Mohd. Kamal Husain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002