Analisis menara penghantaran voltan tinggi menggunakan keratan sesiku - 396175 Khairul Nizan Khairudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002