Kajian rekabentuk dan pembinaan sistem dasar laut - 379098 Norafizah Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002