Kajian kadar pergerakkan endapan bagi Sungai Bala, Sungai Tampoi dan Sungai Sebulung - 396324 Hashimi Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002