Kesan nisbah air-simen ke atas kekuatan konkrit - 397390 Siti Rahmah Abdul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002