Pengurusan penyenggaraan paip bekalan air di daerah Johor Bahru, Johor - 401230 Zuzaidi Yacob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002