Rekabentuk jadual untuk penapak tunggal dengan pelbagai kapasiti galas tanah - 404812 Khairul Rafiq Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002