Kajian ruang publik luar bangunan di Jalan Masjid India, pendekatan kearah meninggikan kualiti persekitaran bandar - 186466 Rahmadiah Abdul Ghani (Kuala Lumpur : UTM, 1984)
Tesis (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1984