Arahan perkhidmatan Bab 1 - Bab 8 : mengandungi semua pindaan hingga 10hb Mac 1985 - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Jabatan Perkhidmatan Awam; Legal Research Board (Kuala Lumpur : International Law Book Services, 1985)
99