Metodologi perancangan pengangkutan Lembah Klang, 11-12 Mac 1986, Oditorium Dewan Bandaraya Kuala Lumpur : [papers] - Simposium Metodologi Perancangan Pengangkutan Lembah Klang (1986 : Kuala Lumpur); Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Urusetia Perancangan Lembah Kelang; Japan International Cooperation Agency (Kuala Lumpur : Jabatan Perdana Menteri, 1986)
01