Cadangan Institut Latihan dan Penyelidikan Bahagian Penilaian Kementerian Kewangan Malaysia, Bangi, Selangor - 250068 Roziah Mohd Saad; Malaysia. Kementerian Kewangan. Bahagian Penilaian dan Penyelidikan
Tesis (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1983