Pengalaman penggunaan sistem penyimpanan sejuk di Asia Timur - 215460 Tan, Teck Chin; Mohd. Nor Musa; Malaysian Science and Technology Congress (2002 : Genting Highlands, Pahang) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
15