Proposed improvement to Johor Bahru - Pontian road (package 1A) M.S. 10.5 to UTM interchange Johor : dokumen tawaran - Malaysia. Kementerian Kerja Raya. Jabatan Kerja Raya. Unit Rekabentuk Jalan (Kuala Lumpur : JKR, 1984)
08