Kesan suhu dan masa pemprosesan terhadap kandungan isoflavone daripada proses fermentasi kacang soya - Harisun Yaakob; Noor Azwani Zainol; Ramlan Abd. Aziz, 1958-; Mohamad Roji Sarmidi; Natural Products Malaysia (2002 : Kota Kinabalu, Sabah) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
50