Sistem kawalan kualiti Syarikat Muarlite Industries Sdn. Bhd. - 439009 Nur Hanani Jaafar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002